Robotplæneklipper

Ambrogio robotterne er automatiske plæneklippere, der pålideligt og af sig selv, vedligeholder din græsplæne. Med 19 års på markedet er Ambrogio den ideelle robotplæneklipper til dem, der søger professionalisme, teknisk innovation og topkvalitet, kombineret med respekt for miljøet.

Ambrogio er den perfekte allierede til dagligt, at vedligeholde enhver form for have, lige fra små områder, enkle eller komplekse græsplæner, eller store græsplæner.Bioklip-funktionen gør det muligt at opretholde en sund og frodig græsplæne, der kræver mindre gødning.

Den høje kvalitet af materialer og den avancerede teknologi, der anvendes i Ambrogio, giver dig mulighed for at vælge, hvornår og hvordan du lader robotten arbejde på dagen, så plænen er fri for forhindringer, når det er nødvendigt. Indførelsen af den helt nye ZCS smart teknologi, giver dig mulighed for at være sikkert forbundet til din Ambrogio robot. I den digitale tidsalder taler robotplæneklipperen fremtidens sprog, og gør live enklere. Ambrogio robotten giver dig tid og frihed til at nyde din have og det udendørs live til fulde, også når du ikke er hjemme.

Der er 3 linjer der imødekommer de mest forskelligartede behov: GREEN LINE, enkel og intuitiv, PRO LINE, teknologisk avanceret til professionel brug, NEXT LINE, innovativ, hyperforbundet, modulær og fremtidsikker.

Er du interesseret at vide mere om hvilke muligheder der er for din græsplæne, så kontakt Jensen Motor.

Du kan også se robotplæneklipperne fra Ambrogio i funktion på min stand i HUSET MIDDELFART – se mere her:

Læs meget mere om robotplæneklippere på denne side: Ambrogio Robot

Robotplæneklipper – hvordan

Det spørgsmål får jeg tit. Hvor starter man, hvad er vigtigt, hvilke forskelle er der på de enkelte modeller, hvilken passer til min have?
Det enkle svar: Kontakt Jensen Motor og jeg kan svare på alle dine spørgsmål.
Ud over det, er jeg med fra du bestiller til din nye robotplæneklipper kører.
Vi starter med at gennemgå din have – derefter fræser jeg snoren ned i kanten af området – indstiller robotplæneklipperen – og voila så er du køreklar.
Det kalder jeg 100% service.

Og du kan altid kontakte mig med evt. spørgsmål.

Se de flotte modeller i PRO line serien her: