Robotplæneklipper

Ambrogio Robot Automatiske Plæneklippere

Ambrogio robotterne er automatiske plæneklippere, der pålideligt vedligeholder din græsplæne. Det er den ideelle løsning for dem, der ønsker den perfekte græsplæne og mere fritid, og den er velegnet til dem, der leder efter klippekvalitet, professionalisme og teknologisk innovation kombineret med respekt for miljøet.

Ambrogio robotten taler fremtidens sprog og gør vores liv lettere: det giver dig tid og frihed til at nyde din have og friluftsliv fuldt ud – også væk fra hjemmet. Takket være ZCS-smarte  teknologier er det muligt at kontrollere og styre robotten, uanset hvor du er. Integreret med stemmeassistenter. til anmodning om information og statistik og til at give kommandoer.

Ambrogio-robotten leveres i 3 linjer, der imødekommer de mest forskellige behov: GREEN Line, enkel og intuitiv, PRO Line, teknologisk avanceret til professionel brug og NEXT Line, innovativ, smart, modulopbygget og fremtidssikker.

Er du interesseret at vide mere om hvilke muligheder der er for din græsplæne, så kontakt mig.

Du kan også se robotplæneklipperne fra Ambrogio i funktion på min stand i HUSET MIDDELFART – se mere her:

Læs meget mere om robotplæneklippere på denne side: Ambrogio Robot

Robotplæneklipper – hvordan

Det spørgsmål får jeg tit. Hvor starter man, hvad er vigtigt, hvilke forskelle er der på de enkelte modeller, hvilken passer til min have?
Det enkle svar: Kontakt Jensen Motor og jeg kan svare på alle dine spørgsmål.
Ud over det, er jeg med fra du bestiller til din nye robotplæneklipper kører.
Vi starter med at gennemgå din have – derefter fræser jeg snoren ned i kanten af området – indstiller robotplæneklipperen – og voila så er du køreklar.
Det kalder jeg 100% service.

Og du kan altid kontakte mig med evt. spørgsmål.

Se de flotte modeller i NEXT line 2020 serien her: